Ook PE-punten voor FVP en RB-leden!

Datum: 30-11-2020

Bij deelname aan het FFP Forum krijg je dit jaar als FVP-lid (Federatie Vermogens Planners) ook FVP PE-punten. Voor het volgen van één PE-expertmeeting ontvang je 1 FVP PE-punt, wanneer je twee of meer expertmeetings bijwoont ontvang je totaal 2 FVP PE-punten.

Let op: voor een goede verwerking van je behaalde FVP PE-punten ga je naar jouw MijnFFP-omgeving, ‘mijn gegevens’. Hier geef je onder het kopje ‘Profiel personaliseren’, via de knop wijzigen, aan dat je lid bent van FVP door het vinkje voor deze beroepsorganisatie aan te zetten. Zet vervolgens ook het vinkje aan bij de toestemmingsregel en sluit af door onderaan op ‘wijzigingen opslaan’ te klikken. Op deze manier kunnen wij jouw gegevens uitwisselen met FVP, ter verwerking van de PE-punten.

Bij deelname aan het FFP Forum als RB-lid (Register Belastingadviseurs) kun je maximaal 4 RB PE-punten behalen. Op het online programma staat duidelijk welke vier PE-expertmeetings dit betreft. Je kunt achteraf de PE-punt(en) zelf opvoeren in het PE registratiesysteem van RB.

Tot (online) ziens op woensdag 16 december!

Volledig nieuwsoverzicht