Vermogensplanning met meerwaarde

1 FFP PE punt

Welke adviesmethodiek voor vermogensmanagement voegt daadwerkelijk waarde toe? Hoe zorg je ervoor dat een klant jouw advies opvolgt?

Bewaak vooral de fiscale eenvoud, wat is een handig “ABC-tje?’ Hoe focus je op de drie belangrijke variabelen kosten, risico en rendement? Wat doet een jaar met negatief rendement op je resultaat? En hoe kun je beleggen in instrumenten die geen correlatie hebben met de markt?

Aanbieder
Spreker

René Kuijs FFP RLP RBc

René Kuijs FFP RLP RBc (1960) is eigenaar en oprichter van de Triangel Groep B.V. te Alkmaar waar hij werkzaam is als financial life planner. Introduceerde in 1995 het financieel abonnement voor particulieren en ondernemers. René is docent financieel management aan de Oysterwyck Hogeschool in Tilburg. Daarnaast is hij de vraagbaak van het Noord-Hollands Dagblad voor de financiële ombudsman. OAKK Solid Investment Solutions is de partner voor financial planners in vermogensadvisering. Je klanten daadwerkelijk helpen hun belangrijkste doelen te behalen, is waar je het meest waarde toevoegt, OAKK wil hier een belangrijke schakel in zijn.

inschrijven