Beleggen in microfinanciering – de toegevoegde waarde voor uw klanten

1 FFP PE punt

Microfinanciering zorgt voor een toegankelijke financiële sector, stimuleert ondernemerschap en vergroot de toegang tot basisbehoeften in ontwikkelingslanden en opkomende economieën. Opname van microkredietfondsen in het vermogensplan van uw klanten, zorgt voor verrassend positieve uitkomsten m.b.t. rendement, risico en impact.

Hubrien Meijaard en Wouter van Leusen (Stan&Wende) en Dirk Drukker (Triodos Investment Management), geven inzicht en concrete praktijkvoorbeelden tijdens deze PE-expertmeeting.

Aanbieder
Spreker

Hubrien Meijaard, Zelfstandig Financieel Lifeplanner bij Stan & Wende

Al ruim 25 jaar is Hubrien werkzaam als erkend financieel adviseur/(life)planner. Bij Hubrien staat de klant centraal. Het sociale klimaat bepaalt voor een deel je latere handelen met geld. Omgaan met geld leer je niet op school. Hubrien geeft daarom sinds een aantal jaren vrijwillig les bij de stichting Leven en Financiën (LEF) bij het ROC-onderwijs en hij leidt daarvoor ook gastdocenten op.

Aanbieder
Spreker

Dirk Drukker, Investor Relationship Manager bij Triodos Investment Management

Dirk Drukker is een ervaren beleggingsspecialist. Als Investor Relationship Manager kan hij als geen ander aandeelhouders adviseren op het gebied van beleggen.

Aanbieder
Spreker

Wouter van Leusen, Financieel Adviseur / Coach Bij Financieel Bewust Zijn en Partner bij Stan & Wende

Financieel adviseur/coach Wouter van Leusen heeft de bijzondere en waardevolle combinatie van zowel belangstelling voor mensen als cijfers. Volgens hem krijgt geld pas echt waarde als het je de mogelijkheid geeft te leven zoals je dat wilt. Financiële vrijheid door financieel bewust zijn, is zijn motto.

inschrijven